API laten
ontwikkelen

Ben jij afhankelijk van verschillende softwareprogramma’s? Typ jij data uit het ene systeem nog over in het andere systeem? Wij begrijpen dat dit een inefficiënt bedrijfsproces is, waardoor de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt. Wij ontwikkelingen datakoppelingen (API) voor de toekomst en voor gebruiksgemak.

Datakoppeling (API)
Jouw voordeel met een API

Inzicht

Door via een datakoppeling software aan elkaar te koppelen en de data samen te voegen tot één dashboard, krijg je meer inzicht in bijvoorbeeld je prestaties of KPI’s.

Geen dubbel werk

Typ jij data uit het ene systeem nog over in het andere systeem? Dat is natuurlijk dubbel werk. Met een datakoppeling kunnen wij ervoor zorgen dat je geen gegevens meer overtypt van het ene system naar het andere systeem.

Minder fouten

Omdat de data niet meer handmatig overgetypt wordt, maar dit voortaan automatisch gaat. Gebeuren er tijdens dit proces ook minder menselijke fouten.

10+ apps ontwikkeld

Wij ontwikkelen apps op maat, waardoor deze altijd perfect aansluit bij jouw wensen. Door onze in-house ontwikkelaars kunnen wij de lijnen kort houden en bijsturen waar nodig.

Super veilig

Jouw specifieke wensen zijn bij ons in goede handen. Alles wat we maken leveren we volgens de AVG/GDPR  op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

Experts

Ons ontwikkelteam van app ontwikkelaars, designers & marketeers denkt mee over een succesvolle implementatie van de app. Transparant en technisch advies.

100% agile
werkwijze

Door de 100% agile aanpak weten wij zeker dat het resultaat aansluit op jouw wensen. Kenmerkend aan 100% agile is dat de wensen van de applicatie niet vooraf in steen gebeiteld worden, maar iedere iteratie kunnen de wensen aangepast worden, zodat de applicatie altijd voldoet aan jouw wensen.

1. Concept
In de conceptfase, die ongeveer 2 weken duurt, nemen wij de tijd om je wensen, gewenste functionaleit en doelen te bespreken en door te nemen. Hierin kijken wij kritisch naar de doelen en denken wij mee over de beste oplossing voor de mobiele applicatie.
2. Ontwerp
Als de conceptfase is afgerond gaan wij een ontwerp maken voor jouw applicatie. Deze ontwerpen zetten wij daarna om in een klikbare prototype. Dit is een applicatie waarin het ontwerp al gepresenteerd wordt, maar waarin de data nog dummy-data is. Met dit prototype kunnen wij gezamenlijk de beste keuzes maken voor de applicatie. Naast het ontwerp krijg jij ook de planning en de verwachte kosten te horen.
3. Ontwikkelen
In samenwerking (Agile) met de opdrachtgever wordt de applicatie steeds in kleine stukjes gebouwd. Iedere iteratie wordt de voortgang van het project gedeeld. Zo kunnen wij samen bepalen wat echt waarde toevoegt aan het product en bepalen wat we als volgt gaan bouwen! Zo weet jij exact wat je krijgt en wat het resultaat gaat worden. Op deze manier sluit de applicatie perfect aan op jouw wensen.
4. Support

Gefeliciteerd, de applicatie is afgerond. Nadat de applicaties beschikbaar zijn voor andere mensen krijg je nog drie maanden garantie. Zo kun jij zorgeloos blijven genieten van de applicatie. Voor support na de drie maanden kunnen wij een SLA aanbieden om zo support te blijven leveren op de applicatie.

Wij werken 100% agile
Hillstar
Remeha
Wolters kluwer
Onze applicatie ontwikkelaars

Kosten API
laten ontwikkelen

In de regel kost een koppeling tussen de 1.500 en 2.500 euro. Doordat wij een standaard platform gebruiken en al veel ervaring hebben met tal van software, kunnen we een betrouwbare koppeling realiseren binnen budget. Dit kan als een flinke kostenpost beschouwd worden, maar als je eens goed gaat rekenen rendeert het vaak wel. Als bijvoorbeeld je administratief medewerker elke week 4 uur besteed aan handmatig facturen aanmaken, kost je dat 4 uur * 25,00 euro loon = 100,00 euro per week. Dat is 5.000 euro op jaarbasis. Dan is een eenmalige investering van 2.500 euro al na een half jaar terugverdiend. Nog even los gezien van verminderde frustraties en het verhoogde werkplezier.