Desktop
applicatie
laten maken

Wil jij een desktop applicatie laten maken? SYNON ontwikkelt applicaties op Windows, macOS en Linux, dus eigenlijk op alle grote platformen. Dit kunnen wij native ontwikkelen of cross-platform. We denken graag met je mee hoe en met welk platform je jouw doelgroep het best bedient. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat je nieuwe desktop applicatie goed onder de aandacht wordt gebracht.

10+ apps ontwikkeld

Wij ontwikkelen apps op maat, waardoor deze altijd perfect aansluit bij jouw wensen. Door onze in-house ontwikkelaars kunnen wij de lijnen kort houden en bijsturen waar nodig.

Super veilig

Jouw specifieke wensen zijn bij ons in goede handen. Alles wat we maken leveren we volgens de AVG/GDPR  op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

Experts

Ons ontwikkelteam van app ontwikkelaars, designers & marketeers denkt mee over een succesvolle implementatie van de app. Transparant en technisch advies.

Desktop applicatie platformen
en technieken

Wij ontwikkelen applicaties op iPadOS, iOS en Android. We denken graag met je mee hoe en met welk platform je jouw doelgroep het best bedient. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat je nieuwe app goed onder de aandacht wordt gebracht.

Cross-platform desktop applicatie

Webapps (PWA)

Native desktop applicatie

Onze applicatie ontwikkelaars

Wij maken
jouw perfecte
desktop applicatie

Een desktopapplicatie is een softwareprogramma wat wordt geïnstalleerd op de computer. Het draait dus niet op het internet zoals bij een webapplicatie het geval is. Dit is daarmee eigenlijk gelijk ook het enige verschil tussen een desktopapplicatie en een webapplicatie, tegenwoordig kan een webapplicatie eenvoudig omgezet worden naar een desktopapplicatie, zodat je beide opties kan bieden aan je gebruikers. Dat de desktop applicatie op de PC of laptop is geïnstalleerd wil niet zeggen dat het alleen data kan verwerken die op je computer staat en dat het geen data kan ophalen uit andere datasystemen. Dit kan namelijk wel en deze dienst bieden wij ook aan.
Wij werken 100% agile

100% agile
werkwijze

Door de 100% agile aanpak weten wij zeker dat het resultaat aansluit op jouw wensen. Kenmerkend aan 100% agile is dat de wensen van de applicatie niet vooraf in steen gebeiteld worden, maar iedere iteratie kunnen de wensen aangepast worden, zodat de applicatie altijd voldoet aan jouw wensen.
1. Concept
In de conceptfase, die ongeveer 2 weken duurt, nemen wij de tijd om je wensen, gewenste functionaleit en doelen te bespreken en door te nemen. Hierin kijken wij kritisch naar de doelen en denken wij mee over de beste oplossing voor de mobiele applicatie.
2. Ontwerp
Als de conceptfase is afgerond gaan wij een ontwerp maken voor jouw applicatie. Deze ontwerpen zetten wij daarna om in een klikbare prototype. Dit is een applicatie waarin het ontwerp al gepresenteerd wordt, maar waarin de data nog dummy-data is. Met dit prototype kunnen wij gezamenlijk de beste keuzes maken voor de applicatie. Naast het ontwerp krijg jij ook de planning en de verwachte kosten te horen.
3. Ontwikkelen
In samenwerking (Agile) met de opdrachtgever wordt de applicatie steeds in kleine stukjes gebouwd. Iedere iteratie wordt de voortgang van het project gedeeld. Zo kunnen wij samen bepalen wat echt waarde toevoegt aan het product en bepalen wat we als volgt gaan bouwen! Zo weet jij exact wat je krijgt en wat het resultaat gaat worden. Op deze manier sluit de applicatie perfect aan op jouw wensen.
4. Support

Gefeliciteerd, de applicatie is afgerond. Nadat de applicaties beschikbaar zijn voor andere mensen krijg je nog drie maanden garantie. Zo kun jij zorgeloos blijven genieten van de applicatie. Voor support na de drie maanden kunnen wij een SLA aanbieden om zo support te blijven leveren op de applicatie.

coinmarket desktop applicatie

Kosten software
op maat
laten maken

Een desktop applicatie laten ontwikkelen varieert enorm en is volledig afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, aantal schermen en hoeveelheid data-koppelingen die noodzakelijk zijn. De kosten kunnen variëren tussen enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. Wij begrijpen als geen ander dat dit een breed spectrum is. Daarom geven wij altijd direct een transparant overzicht van de verwachte ontwikkelkosten bij het eerste gesprek.

Hillstar
Remeha
Wolters kluwer

Van het blog

Meer weten over de nieuwste ontwikkelingen en trends? U kunt het lezen in onze blog.

Flutter
12/07/2021
Flutter
12/07/2021
Flutter
12/07/2021
Flutter
12/07/2021