Mobiele
applicatie
laten maken

Wil jij een mobiele applicatie laten maken? Mobiele applicaties zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Even snel de bankzaken regelen of een post plaatsen op social media, tegenwoordig gaat dat allemaal via een mobiele applicatie. Naast persoonlijk gebruik van een mobiele applicatie, kiezen ook steeds meer organisaties ervoor om een app te laten maken.

10+ apps ontwikkeld

Wij ontwikkelen apps op maat, waardoor deze altijd perfect aansluit bij jouw wensen. Door onze in-house ontwikkelaars kunnen wij de lijnen kort houden en bijsturen waar nodig.

5+ opdrachtgevers

Veel bedrijven laten een succesvolle app ontwikkelen door ons. Van mobiele apps tot web apps tot TV apps. Wij hebben specialistische app developers voor elke techniek.

Experts

Ons ontwikkelteam van app ontwikkelaars, designers & marketeers denkt mee over een succesvolle implementatie van de app. Transparant en technisch advies.

Mobile development

Mobiele
applicatie ontwikkelaars
in hart en nieren

Wij ontwikkelen mobiele apps volledig op maat. Van kleine applicaties tot grote applicaties om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Een mobiele applicatie waarin jouw processen soepel verlopen. Een applicatie die naar wens is gemaakt en de functionaliteiten biedt die jij zocht in een mobiele applicatie. We focussen ons op een bijzonder ontwerp met knappe animaties. Zo is je app een aangename belevenis voor gebruikers.

Mobiele applicatie platformen
en technieken

Wij ontwikkelen applicaties op iPadOS, iOS en Android. We denken graag met je mee hoe en met welk platform je jouw doelgroep het best bedient. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat je nieuwe app goed onder de aandacht wordt gebracht.

Cross-platform mobiele applicatie

Cross-platform app is het proces van het creëren van mobiele apps die ingezet of gepubliceerd kunnen worden op meerdere platformen met behulp van een enkele codebase. In plaats van de app meerdere malen te moeten ontwikkelen met behulp van de Native technologieën voor elk platform. Voor het ontwikkelen van cross-platform apps gebruiken wij Xamarin, Avalonia of Flutter.

Hybride mobiele applicatie

Een hybride app lijkt sterk op een native app. Net als de native apps zijn ze te downloaden in de Apple- of Google store. Het grootste verschil tussen hybride en native apps, is dat een hybride app wel direct werkt op zowel Android als iOS en voor een native app moet je hier twee aparte apps voor bouwen. Voor het ontwikkelen van hybride apps apps gebruiken wij Ionic.

Webapps (PWA)

Een webapp is een programma die draait op een webserver. De webapps kunnen met veel verschillende technieken ontwikkeld worden, maar zullen resulteren in code die je in een webbrowser kunt bekijken. Dit is meestal HTML-code. Deze kan je vergelijken met een mobiel geoptimaliseerde website. De app is in sommige gevallen te downloaden middels een pictogram, welke je vervolgens op het mobiele device kan installeren. Voor het ontwikkelen van Webapps gebruiken wij Ionic of Angular.

Native mobiele applicatie

Een native app kent praktisch geen limitaties; als het idee technisch gezien mogelijk is, kan het in een native app gemaakt worden. Een native app kan gebruik maken van de camera, GPS, meldingen en andere functionaliteiten van het apparaat. Ook kunnen apps complexere berekeningen maken waardoor ze sneller zijn en meer mogelijkheden, waaronder het versturen van pushberichten. Een native app kent praktisch geen limitaties; als het idee technisch gezien mogelijk is, kan het in een native app gemaakt worden. Voor het ontwikkelen van Native apps gebruiken wij voor Android: Java en Kotlin en voor Apple: Objective-C en Swift.
Hillstar
Remeha
Wolters kluwer

100% agile
werkwijze

Door de 100% agile aanpak weten wij zeker dat het resultaat aansluit op jouw wensen. Kenmerkend aan 100% agile is dat de wensen van de applicatie niet vooraf in steen gebeiteld worden, maar iedere iteratie kunnen de wensen aangepast worden, zodat de applicatie altijd voldoet aan jouw wensen.

1. Concept
In de conceptfase, die ongeveer 2 weken duurt, nemen wij de tijd om je wensen, gewenste functionaleit en doelen te bespreken en door te nemen. Hierin kijken wij kritisch naar de doelen en denken wij mee over de beste oplossing voor de mobiele applicatie.
2. Ontwerp
Als de conceptfase is afgerond gaan wij een ontwerp maken voor jouw applicatie. Deze ontwerpen zetten wij daarna om in een klikbare prototype. Dit is een applicatie waarin het ontwerp al gepresenteerd wordt, maar waarin de data nog dummy-data is. Met dit prototype kunnen wij gezamenlijk de beste keuzes maken voor de applicatie. Naast het ontwerp krijg jij ook de planning en de verwachte kosten te horen.
3. Ontwikkelen
In samenwerking (Agile) met de opdrachtgever wordt de applicatie steeds in kleine stukjes gebouwd. Iedere iteratie wordt de voortgang van het project gedeeld. Zo kunnen wij samen bepalen wat echt waarde toevoegt aan het product en bepalen wat we als volgt gaan bouwen! Zo weet jij exact wat je krijgt en wat het resultaat gaat worden. Op deze manier sluit de applicatie perfect aan op jouw wensen.
4. Support

Gefeliciteerd, de applicatie is afgerond. Nadat de applicaties beschikbaar zijn voor andere mensen krijg je nog drie maanden garantie. Zo kun jij zorgeloos blijven genieten van de applicatie. Voor support na de drie maanden kunnen wij een SLA aanbieden om zo support te blijven leveren op de applicatie.

Wij werken 100% agile
inhouse mobiele applicatie ontwikkelaars

Kosten mobiele
applicatie
laten maken

Een mobiele applicatie laten ontwikkelen varieert enorm en is volledig afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, aantal schermen en hoeveelheid data-koppelingen die noodzakelijk zijn. De kosten kunnen varieeren tussen enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. Wij begrijpen als geen ander dat dit een breed spectrum is. Daarom geven wij altijd direct een transparant overzicht van de verwachte ontwikkelkosten bij het eerste gesprek

Platform
Voor welk platform wil je een applicatie laten ontwikkelen? Aan de hand van deze vraag kunnen wij een goed advies geven over de techniek waarmee de applicatie ontwikkeld zal worden.
Design
Gaan wij een pixel-perfect design maken die perfect aansluit bij de wensen van de gebruikers of heb jij deze al gemaakt?
Inloggen
Wil jij weten wie jouw applicatie gebruikt? Werk jij met privacy gevoelige informatie binnen de applicatie?
Gebruikersprofiel
Wordt het mogelijk voor de gebruiker om een profiel aan te maken en hierop aanpassingen te maken?
Databasekoppeling
Worden er gegevens in een database opgeslagen en niet lokaal op het apparaat? Dan is een databasekoppeling noodzakelijk.
API koppeling
Worden er gegevens vanuit een API of andere applicatie opgehaald?
Functionaliteiten
Welke functionaliteiten moeten ondersteund worden in de applicatie?