Web
applicatie
laten maken

Een webapplicatie is software dat draait in de internetbrowser, op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Om een webapplicatie te gebruiken is er geen installatie nodig. Dat maakt een webapplicatie altijd en overal toegankelijk, ook op mobiele apparaten. De investering verdien je dubbel en dwars terug, let maar op. Want wie over de juiste informatie beschikt, kan sneller beslissen en beter aansturen.

Efficiënter en overzichtelijker bedrijfsproces

Hogere kwaliteit van gegevens en rapportages

Besparing van tijd én geld

Korte terugverdientijd

Webapplicatie
Jouw voordeel

Wij bieden webapplicaties aan op maat. Wij bouwen webapplicaties in de talen Vue.JS, React en Angular. De webapplicaties worden ondersteund door alle platformen en browsers. Jij hoeft je geen zorgen te maken dat de applicatie niet werkt op een Windows 7 computer met Internet Explorer of niet compatible is met smartphones of tablets. Wij zorgen ervoor dat de webapplicatie overal correct functioneert. Klinkt dit interessant? Maak dan alsvast een afspraak.

10+ apps ontwikkeld

Wij ontwikkelen apps op maat, waardoor deze altijd perfect aansluit bij jouw wensen. Door onze in-house ontwikkelaars kunnen wij de lijnen kort houden en bijsturen waar nodig.

Super veilig

Jouw specifieke wensen zijn bij ons in goede handen. Alles wat we maken leveren we volgens de AVG/GDPR  op. Zo weet je zeker dat je beveiligd werkt.

Experts

Ons ontwikkelteam van app ontwikkelaars, designers & marketeers denkt mee over een succesvolle implementatie van de app. Transparant en technisch advies.

Wij werken 100% agile

100% agile
werkwijze

Door de 100% agile aanpak weten wij zeker dat het resultaat aansluit op jouw wensen. Kenmerkend aan 100% agile is dat de wensen van de applicatie niet vooraf in steen gebeiteld worden, maar iedere iteratie kunnen de wensen aangepast worden, zodat de applicatie altijd voldoet aan jouw wensen.
1. Concept
In de conceptfase, die ongeveer 2 weken duurt, nemen wij de tijd om je wensen, gewenste functionaleit en doelen te bespreken en door te nemen. Hierin kijken wij kritisch naar de doelen en denken wij mee over de beste oplossing voor de mobiele applicatie.
2. Ontwerp
Als de conceptfase is afgerond gaan wij een ontwerp maken voor jouw applicatie. Deze ontwerpen zetten wij daarna om in een klikbare prototype. Dit is een applicatie waarin het ontwerp al gepresenteerd wordt, maar waarin de data nog dummy-data is. Met dit prototype kunnen wij gezamenlijk de beste keuzes maken voor de applicatie. Naast het ontwerp krijg jij ook de planning en de verwachte kosten te horen.
3. Ontwikkelen
In samenwerking (Agile) met de opdrachtgever wordt de applicatie steeds in kleine stukjes gebouwd. Iedere iteratie wordt de voortgang van het project gedeeld. Zo kunnen wij samen bepalen wat echt waarde toevoegt aan het product en bepalen wat we als volgt gaan bouwen! Zo weet jij exact wat je krijgt en wat het resultaat gaat worden. Op deze manier sluit de applicatie perfect aan op jouw wensen.
4. Support

Gefeliciteerd, de applicatie is afgerond. Nadat de applicaties beschikbaar zijn voor andere mensen krijg je nog drie maanden garantie. Zo kun jij zorgeloos blijven genieten van de applicatie. Voor support na de drie maanden kunnen wij een SLA aanbieden om zo support te blijven leveren op de applicatie.

Onze applicatie ontwikkelaars

Wij maken
jouw perfecte
webapplicatie

Wij bieden webapplicaties aan op maat. Wij bouwen webapplicaties in de talen Vue.JS, React en Angular. De webapplicaties worden ondersteund door alle platformen en browsers. Jij hoeft je geen zorgen te maken dat de applicatie niet werkt op een Windows 7 computer met Internet Explorer of niet compatible is met smartphones of tablets. Wij zorgen ervoor dat de webapplicatie overal correct functioneert. Klinkt dit interessant? Maak dan hieronder alsvast een afspraak.
Hillstar
Remeha
Wolters kluwer
coinmarket desktop applicatie

Kosten
webapplicatie
laten maken

Een web applicatie laten ontwikkelen varieert enorm en is volledig afhankelijk van de gewenste functionaliteiten, aantal schermen en hoeveelheid data-koppelingen die noodzakelijk zijn. De kosten kunnen varieeren tussen enkele duizenden tot tienduizenden euro’s. Wij begrijpen als geen ander dat dit een breed spectrum is. Daarom geven wij altijd direct een transparant overzicht van de verwachte ontwikkelkosten bij het eerste gesprek.